My friday

24.3.16

Na páteční večer jsem procházela po chodbě v Palladiu, abych se potkala se sestřenkou, po cestě jdu kolem výlohy s krásnými růžemi. Před ní stál kluk a prohlížel si je, díval se na ně s takovým zaujetím až to upoutalo i mou pozornost a uvrhlo mě do myšlenek. Pro koho je asi vybírá, pro mámu nebo pro svou přítelkyni? Ať tak nebo onak, záleželo mu na tom.
Jaká je vlastně podstata tohoto svátku? Hlavně nezapomenout a dát své partnerce bonboniéru nebo květinu? Stresovat se kvůli tomu...? Řeknu Vám svůj pohled.
Já podstatu vidím v tom, ne že honem honem abych nezapomněl/a něco koupit k Valentýnu, ani nemusíte  nic kupovat, stačí být s tím koho máte rádi. Ne na darmo se říká sv. Valentýnu, jako svátku zamilovaných. Valentýn dává možnost zamilovaným teď ukázat světu ,,koukej světe, jak jsme zamilovaní." Tak to vidím.

Jinak během pátečního večera jsme s mou sestřenkou stihli hromadu věcí. Zašli k Paulovi na kafe a něco dobrého k jídlu, v uličkách kolem Staroměstského náměstí pořídili pár rychlých fotek a zašli na tu nej nej večeři. Nemám odtamtud bohužel žádné fotky, protože jsem si vychutnávala jídlo jak z Itálie. Jestli máte rádi italskou kuchyni tak tam určitě zajděte a přesvědčte se sami. Je to Pizza Nuova, doporučuji tam předem zavolat kvůli rezervaci. Doufám že se Vám článek líbil. :)





You Might Also Like

0 komentářů

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe