Není pátek, jako pátek

25.4.16

Včerejší den nabral nečekaný směr.
Začal školní procházkou na Petřín. Nebylo nějak krásné počasí, ale stačilo to na procházení se s přáteli pod Petřínem. Je odtamtud krásný výhled na Prahu, přiznám se na Petříně jsem byla jako malá takže je to pro mě jako bych tam nikdy nebyla, určitě se tam běžte aspoň projít, stojí to za to.
Později jsem se měla sejít se sestřenkou a chtěly jsme se podívat do pár obchodů. Na posilnění jsme si zašly na oběd do Ugovo Salaterie na něco k pití a na tomatovou polévku. Nejprve jsme se šly podívat do Alda, nemohla jsem se vynadívat. Mají už krásné sandále a žabky na letní sezónu. Snažila jsem se spíš soustředit na nějaké plné boty, které bych mohla nosit teď. Zalíbili se mi černé semišové boty. Řekla jsem si že si to ještě promyslím jestli si je vezmu.
Doslova o pár minut později jsem něco hledala v batohu a říkám si ,,kde je peněženka?" tak jsem se raději podívala ještě jednou, protože se často stává, že věc kterou hledáte jen přehlédnete. Opravdu tam nebyla a batoh byl otevřený. Co myslíte že se dělo dál? ;) 
Já v hrozné panice jsem prošla všechny místa kudy jsem procházela, ale nikde nic. Ve výsledku jsem zoufalá volala na policii, řekli mi že mám za nimi někam dojet. Nasedám se sestřenkou do auta a volá mi kamarádka s otázkou jestli mi nechybí peněženka. Neuvěřitelné štěstí a náhoda. Doběhla jsem do obchodu, kde ji našli a dali mi ji. Vše v ní bylo, až na hotovost. Obyčejné nakupování je nuda, musíte si užít i trochu toho adrenalinu ne? :D Místo nakupování ve slevách a akcích jsme hledaly peněženku a aby toho nebylo málo, strávily jsme pár hodin na policejní stanici. 
Doma večer jsem si musela udělat kafe a na chvilku jen tak nic nedělat. Jen si sednout k televizi a sedět, zabalit se do deky a popíjet kafe. Když se na to kouknu tak zpětně je to spíše komické. Vždy jsem v tomhle byla trošku naivní, vím že se tohle stává ale naivní jsem byla, že by se to stalo zrovna mě. Celé to bylo pro mě i sestřenku velké ponaučení, hlavně nebýt naivní. Tak prosím vezměte si z mé blbé smůli také něco, ať se Vám to také nastane. 
Jinak Vám přejí krásný zbytek víkendu.










You Might Also Like

1 komentářů

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe